ManukaClear™ čistilna maska z MGO™ 600+ manuka medom

30,00 z DDV

Manuka čistilna maska z MGO™ 600+ manuka medom. 100% naravna čistilna maska brez vode, je prebojna lastniška formula, posebej razvita za zagotavljanje intenzivnega vlaženja, zaščite in hkrati daje pomirjajoče olajšanje za poslabšano in zelo suho kožo.  Brez vode, brez konzervansov, brez umetnih barvil, brez parfumov, brez kemikalij, brez lanolina. Primerna za občutljivo kožo.

1 na zalogi

ManukaClear™ čistilna maska je prebojna lastniška formula, posebej razvita za zagotavljanje intenzivnega vlaženja, zaščite in hkrati daje pomirjajoče olajšanje za poslabšano in zelo suho kožo.
Ta 100% naravna formula ne vsebuje vode. Osnova je MGO™ 600+ manuka med, eden izmed najmočnejših manuka medov na voljo na svetu.
CycloPower™ z MGO™ 400+ manuka medom unikaten kompleks, narejen iz naravno pridobljenih rastlinskih vlaken, je dodan, za izboljšanje izjemno hranljivih lastnosti manuka medu.
Združene z ekstraktom vrntega ognjiča, vam bodo te naravne sestavine ManukaClear™ čistilne maske pomagale pomladiti in pomiriti razdraženo, suho in razpokano kožo ter obnoviti zdrav izgled vaše polti.

100% naravna formula, v kateri vsaka sestavina deluje.

Brez vode, brez konzervansov, brez umetnih barvil, brez parfumov, brez kemikalij, brez lanolina.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “ManukaClear™ čistilna maska z MGO™ 600+ manuka medom”

Nanesite ManukaClear™ čistilno masko na čisto in suho kožo, ko imate čas, da se sporstite in uživate. Za najboljši rezultat, pustitel masko delovati na koži minimalno 30 do 60 minut. Izperite s toplo vodo. Masko uporabljajte dnevno, dokler ni dosežen zdrav izgled kože, nato nadaljujte z uporabo 2x tedensko. Primerna za občutljivo kožo.