Manuka med MGO™ 400+ z CycloPower™ kapsule

20,00 17,00 z DDV

CycloPower™ je naravni ojačevalec za bolj učinkovito delovanje prehranskih dopolnil. Kar je turbo za vozila, je CycloPower™ v naravni skrbi za zdravje. Je naravni  način, da dobimo večjo zmogljivost, brez povečanja doze. Cyclo – pomeni ciklodekstrini – to so koristne oligosaharidne molekule – vlaknine iz rastlin ki delujejo kot naravni turbo in Power – ker gre za naraven dvig delovanja.

Ni na zalogi

Kategorija:
Visoko kakovosten MGO™ 400+ Manuka med v za vegetarijance primernih kapsulah z nizko vsebnostjo GI. Dostava s stalnim sproščanjem v želodcu, z dodanimi prebiotičnimi vlakninami, ki vam pomagajo hraniti vaše dobre prebavne bakterije.SESTAVINE: MGO™ 400 + Manuka med z CycloPower™ (α-ciklodekstrini), celulozo, koloidnim silicijevim dioksidom, magnezijevim stearatom, škrobom.

NAVODILA ZA UPORABO: Vzemite 1-2 kapsule do trikrat dnevno. Ne prekoračite več kot 6 kapsul dnevno.

POZOR: Tako kot pri drugih visokokakovostnih vlakninah lahko začetna uporaba povzroči začasne prebavne motnje (npr. napihovanje, vetrove) pri nekaterih posameznikih. Ni primerno za otroke, mlajše od 4 let.

Vsake toliko časa, nam znanost postreže z iznajdljivim in enostavnim prebojnim odkritjem. CycloPower™ je eden izmed teh.

Je naravni ojačevalec, za bolj učinkovito delovanje prehranskih dopolnil. Kar je turbo za vozila je CycloPower™ v naravni skrbi za zdravje. Je naraven način, da dobimo večjo zmogljivost, brez povečanja doze.

Odkritje ki stoji za CycloPower™ – je bilo plod dela Japonskih raziskovalcev pod taktirko profesorja Keiji Terao-a iz Univerze za Kmetijstvo in tehnologijo v Tokiju. Odkrili so, da lahko cikoldekstrini delujejo kot naravni ojačevalec.

Od tega odkritja naprej, profesor Terao tesno sodeluje z podjetjem Manuka Health, da bi pripeljali koristi z ciklodekstrini ojačanih naravnih proizvodov v svet. Manuka Health je poimenovalo rezultat teh odkritij CycloPower™ ­- Cyclo – pomeni ciklodekstrini – to so koristne oligosaharidne molekule iz rastlin, ki delujejo kot naravni turbo in Power – ker gre za naraven dvig delovanja.

Cilkodekstrini so rastlinsko pridobljeni oligosaharidi(ogljikovi hidrati). V kombinaciji z naravnimi sestavinami, lahko ciklodekstrini precej dvignejo njihovo delovanje, zaradi tega jih naredijo tudi bolj stabilne, bolj topne in bolj biološko razpoložljive. Še več, delovanje traja daljše časovno obdoje, kot bi sicer.

CycloPower™ bolj efektivno dostavi naravne sestavine tja, kjer jih telo potrebuje. Veliko dejavnikov lahko omeji delovanje naravnih sestavin (npr: slab okus, oksidacija, netopnost, nestabilnost-nestanovitost), CycloPower™ pa lahko naslovi številne dejavnike: okus, absorpcijo, razpoložljivost. Razvit je bil, da zaščiti naravne sestavine skozi prebavni trakt. Formula za počasno sproščanje, zagotovi dolgo trajajoče delovanje naravnih sestavin v telesu.

Koristi MGO™ 400+ manuka med z CycloPower™
1. Naravno pospešeno delovanje MGO™ 400+ manuka med
2. Podaljšano sproščanje za povečano delovanje po telesu.
3. Nizek GI dramatično znižuje glikemični indeks manuka medu
4. Poti prijazno pakiranje v kapsulah ali tabletka, da lahko uživamo prednosti manuka medu tudi na poti.

Manuka med v kombinaciji z ciklodekstrini je še vedno naravni proizvod, saj je oboje naravni proizvod in se same kemijske strukture obeh ne spremenita tudi pri njuni združitvi.
Manuka med se sprošča na poti po prebavnem traktu. Molekula vode je gonilna sila. Ciklodekstrini so topni v vodi, z dodajanjem vode se manuka med sprosti iz ciklodekstrina. V telesu se to zgodi, ko prehranski dodatek pride v stik s telesnimi tekočinami v ustih in prebavnem sistemu. S tem se manuka sprošča v trajnostnem načinu.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “Manuka med MGO™ 400+ z CycloPower™ kapsule”