ManukaClear ™ intenzivni čistilni gel z MGO™ 600+ manuka medom

27,00 z DDV

ManukaClear ™ intenzivni čistilni gel je 100% naraven način za dosego čiste kože in zdrave polti. Lastniška formula na osnovi izjemno visoke stopnje MGO™ 600 + manuka medu, je namenjena za zelo težavno/problematično in aknasto kožo, podvrženo madežem in pegam. Omogoča glajenje teksture kože, jo nahrani in ohrani njen zdrav videz brez sušenja.

 

Ni na zalogi

ManukaClear intenzivni čistilni gel je 100% naraven način za dosego čiste kože in zdrave polti. Lastniška formula na osnovi izjemno visoke stopnje MGO 600 + manuka medu, je razvita za zelo problematično in aknasto kožo, podvrženo madežem in pegam.

Glavna sestavina te formule, ki je 100% brez vode,  je izjemno visoka stopnja MGO 600 + manuka medu, okrepljena z CycloPower™ z MGO™ 400+ manuka medom (edinstvenim lastniškim kompleksom, ki je naravno pridobljen iz rastlinskih vlaken, za izboljšanje izjemno hranljivih lastnosti manuka medu). V kombinaciji s čistim Manuka eteričnim oljem in aloe vero, bo ManukaClear™ intenzivni čistilni gel pomagal obnoviti zdrav videz vaše polti.

Čeprav obstaja veliko izdelkov, ki trdijo, da rešujejo k težavam nagnjeno kožo, pogosto vsebujejo sestavine, ki lahko povzročijo nezaželjene stranske učinke. Kemikalije in konzervansi, pogosto uporabljeni kremah, losjonih in mazilih na vodni osnovi, so lahko potencialno škodljivi za kožo.
ManukaClear intenzivni čistilni gel je naravna rešitev pri roki.
Brez vode, brez konzervansov, brez umetnih barvil, brez parfumov ali umetnih dišav, brez kemikalij, brez lanolina, brez emulgatorjev ali polnil, brez GSO, ni testirano na živalih.
100% užitna kozmetika, kjer vsaka sestavina deluje.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “ManukaClear ™ intenzivni čistilni gel z MGO™ 600+ manuka medom”

Nanesite ManukaClear™ intenzivni čistilni gel na čisto in suho kožo, ko imate čas, da se sporstite in uživate. Za najboljši rezultat, pustitel gel delovati na koži minimalno 30 do 60 minut. Izperite s toplo vodo. Gel uporabljajte dnevno, dokler ni dosežen zdrav izgled kože, nato nadaljujte z uporabo 2x tedensko. Primerna za občutljivo kožo.