Izkušnje uporabnikov Manuka Health izdelkov

Nekaj izkušenj naših uporabnikov

– Lep pozdrav,
Sem obljubila, da vam sporočim, kako se bo bolezen odvila. Manuka med
250+ je v dveh dnevih pozdravil hudo obliko virusne angine pri 15
letnici.
Odličen izdelek in hvala za nasvete.

Nina R., Ljubljana

– Pozdravljeni,
Pred mnogimi leti sem že imela težave z gastritisom. Takrat sem se odločila za klasično zdravljenje gastritisa, saj se za bolj naravno zdravljenje še nisem pretirano zanimala. Skozi leta se je moj način pogleda na zdravje zelo spremenil in zato sem svojemu telesu v primeru težav pomagala čim bolj naravno. Dve leti po rojstvu mojega drugega otroka so neprespane noči in stres spet pustile pečat na mojem želodcu. Glede na to, da še vedno dojim, sem si skušala pomagat sama. Po internetu sem našla manuka med in zelo prijaznega gospoda Denisa, ki mi je že takoj pri mojem prvem vprašanju odgovoril z dolgim mejlom in obširno razlago kako si lahko pomagam sama. Glede na to, da sem že nekaj let vegetarijanka, sem sumila, da imam celo premalo kisline v želodcu. Po nasvetu g. Denisa sem se odločila za kapsule MGO™ 400+ z CycloPower. Pomagale so mi že v dveh ali treh dneh! In to brez stranskih učinkov. Vsekakor priporočam!

Natalija K., Vodice

– Pozdravljeni, kot dogovorjeno Vam v prilogi pošiljam mnenje o manuka izdelkih.
Z izdelki MANUKA HEALTH sem zelo zadovoljna, saj so vsestransko zelo uporabni. Zaradi želodčnih težav (gastritis in hiatalna kila) že nekaj časa uporabljam MGO 550+ Manuka med. Z uporabo medu se mi je zdravstveno stanje zelo izboljšalo. Za boljše počutje uporabljam tudi BIO30 Novozelandski Propolis (brez alkohola), in sicer si razredčim kapljice v vodi ter jih popijem ali pa uporabljam za obkladke na kolenu ter izpiranje ustne votline. Pri vnetih dlesnih mi pomagajo Manuka med MGO 400+ in BIO30 propolis pastile. Skratka, izdelke priporočam vsakomur, ki ima težave z različnimi vnetnimi stanji.

Marta F., Dobrna

– Manuka izdelke uporabljamo razlicno. Jaz pijem propolis BIO30 vsak dan po 6kapljic bolj peventivno, da okrepim imunski sistem. Med MGO 250+ jemljemo, ko smo bolni, veckrat dnevno, da lazje prebolimo. Med MGO 400+ in pastile pa kupujem za dedka – on ima avtoimunsko bolezen pljuc, pljuca se brazgotinijo, ni zdravila, ampak on je bil vedno za alternativo in je slisal za ta med, ki smo mu ga seveda takoj zrihtali. Pravi, da se veliko boljse pocuti, odkar to jemlje in ga okrepca. Pastile ima pa rada babica in ona jih ravno tako ko je prehlajena jemlje ali kar tako preventivno. Vsi hvalijo ucinke manuka izdelkov in tudi jaz se nisem bila bolna, pa imam majhnega otroka, ki stalno kaj domov prinasa.

Dijana P., Portorož

– Pozdravljeni,
hvala za izčrpen odgovor. Vaše proizvode sem kupila na sejmu Narava zdravje in v lekarni Nove Poljane. Med jemljem vsak dan, 1 žličko med 14.-15.uro, ko mi pade energija na delovnem mestu, posledično pa nimam nobenih vnetij v grlu, imunski sistem je stabilen.

Katja I., Ljubljana

– Pošiljam našo zgodbo o manuka medu.
Sina sem pripeljala k zdravniku zaradi izredno bolečega grla, zaradi česar že dva dni ni mogel prav jesti. Ker ga je zraven tega še zelo peklo, niti pit ni moral prav. Dobila sva diagnozo herpesna angina, za katero sem slišala prvič. Grlo oz. mandlje je imel prekrite z izpuščaji podobnim herpesu in je izgledalo res grdo. Zdravnica me je opozorila, da to zelo boli in da se zna bolezen zavleči tudi do dveh tednov. Zdravila nisva dobila.
Ko je za to izvedel prijatelj, ki prisega na manuka med, nas je pred vrati pričakala vrečka z navodili za uporabo meda, ki ga nisem poznala ter si mislila, da poskusim, saj za izgubiti  nimamo nič ( bila pa sem skeptična, priznam). Prvo žličko medu (MGO250+) sem sinu dala popoldan in nato še preden je šel spat. Sin je takoj rekel, da ga grlo manj peče, a nisem verjela, da bi bilo to zaradi tega in tako hitro. Zjutraj, ko se je zbudil nad bolečinami ni več tako zelo tarnal kot prejšnja jutra, zato sem mu pogledala v grlo in resnično nisem mogla verjeti, da je bilo izredno boljše ter da je bilo prisotnih še samo par mehurčkov. Nadaljevali smo z manuko, saj drugega mu ni moglo pomagati. Zvečer je imel še samo en večji mehurček ter enega manjšega, grlo več ni bilo boleče, tudi po hrani je začel spraševati. Do konca naslednjega dne je bil že popolnoma zdrav, jedel je lahko normalno in bil izredno vesel, da ga nič več ne boli. Vsem je razlagal o tem kako mu je manuka med pomagal, saj smo prepričani, da je res tako, glede na to, da ni jemal nobenih zdravil.
V tem času smo vsi v družini zraven sina jemali manuko med za preventivo. Ta manjšemu sinu smo dajali  trikrat na dan, saj smo se bali, da bi lahko zbolel tudi on, a na srečo ni.
Prepričana sem, da je manuka med pomagal mojemu sinu, da je to zoprno angino prebolel brez problema in neverjetno hitro. Odločila sem se ( prej sem bila skeptik, priznam ), da bo v našem domu vedno manuka med, saj tako vedno vem, da imam pri roki nekaj kar res deluje in je tudi res zdravo za moja dva otroka. HVala.

Mojca L., Maribor

– Zelo zadovoljna sem z čistilnim gelom BB, zato bi rada preskulila tudi druge izdelke (predvsem vlažilno kremo). Gel sem kupila zaradi nečiste kože in moram povedati, da so se že pokazali prvi rezultati (po samo enem tednu). Ker je moja koža ZELO občutljiva na dišave v kozmetiki, bi prav zato rada kupila to kremo, ker ne vsebuje nobenih umetnih dišave.

Meta B., Ljubljana

– Hojla,
Prebrala sem zgodbe in se jim pridružujem, saj med deluje in zdravi čudežno, kar smo izkusili tudi mi in preprečili različne viroze ter vnetja grla in verjetno še kaj. Hvaležna sem ti, da nam omogočaš uživanje medu. Hvala in lep pozdrav. Sem navdušena.

Mirjana Ž., Maribor

– Pozdravljeni,
spoznali smo se v trgovini Bio Si v Celju, ko ste imeli vi promocijo medu Manuka, jaz pa doma otroka z vnetim ušesom. Ker sem obljubila, da se vam javim, to, sicer pozno, tudi počnem. Isti dan sem mu začela dajati med MGO250, tri žličke na dan. Ni mu bil preveč všeč okus, zato je bilo potrebnega veliko prepričevanja, ampak smo vztrajali. Ker sem zraven delala podporo s homeopatijo in EO čajevca, ki je super za vnetje ušes, ne vem, kako velik vpliv je imel med, a vsekakor je pomagalo in otrok je bil že naslednji dan brez bolečin in izcedka iz ušes. O antibiotiku itak nisem razmišljala, ker zdravimo, če se le da, po naravni poti. Mislim, da je bil med dobra izkušnja in ga tudi sama tu in tam pojem kakšno žlico, prav tako ga dam otroku. Rahla pomanjkljivost je precej visoka cena, sicer bi ga uporabljala še pogosteje.
Predvsem pa prijazunemu fantu hvala za vsa pojasnila in kasnejšo skrb, kako je z našim Tiborjem.

Manca M., Celje

– Spoštovani,
ker imam vsako jesen in zimo težave z odpornostjo, ki se pojavljajo v obliki prehladov in viroz, sem iskala izdelek, ki bi tovrstne težave omilil. Letos sem izdelek Manuka med naročila pravočasno v preventivne namene in ga uživam skladno z navodili. V to sem prepričala tudi svojega moža. Najino počutje je za enkrat dobro, prehladov do sedaj nisem bila deležna in vsekakor upam, da tako ostane tudi čez zimo, zato sem se odločila tudi za ponovitev nakupa.”

Daniela R., Ljubljana