Svetovanje

Ponujamo vam profesionalna svetovanja glede holističnega pristopa do zdravja, prehrane in zdravega bivanja, za več informacij nas kontaktirajte.

V času v katerem živimo, so pomembni vsi vidiki in le z upoštevanjem vseh lahko dolgoročno dosežemo rezultate, ki bodo trajni in nam v korist.

Izdelamo in razložimo vam napotke k neškodljivemu načinu prehranjevanja, raztrupljanju in čiščenju telesa, poti k zdravemu življenskemu slogu in reševanju ter pomoči ob težavah z raznimi bolezenskimi stanji.

Pomagamo pri izbiri prehranskih dopolnil in ponujamo možnost ali pomoc za dobavo potrebnih prehranskih dopolnil za pomoč pri določenih težavah.

Nudimo vam pomoč in osnovne nasvete glede zdravega bivalnega prostora ter možnost ureditve zdravega bivalnega prostora v sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji, ki so na svojih področjih strokovno izobraženi, specializirani in vodilni v panogah, v katerih delujejo.

Na spodnjih kontaktnih podatkih se lahko z nami dogovorite glede terminov, možnost svetovanja tudi preko aplikacije Zoom.

“Čarobne palčke” ne obstajajo in ljudje sami smo tisti, ki za svoje kvalitetno življenje lahko naredimo največ. Spremeniti moramo misel iz bolezni na zdravje, iz obremenitve s težavami, v voljo do rešitve in vse poti so nam odprte.

Cenik:

Svetovanje individualno (glede osnovnih informacij, prehranskih dopolnil in manuka medu) v živo ali preko Zooma : 54€ / na 1h
Svetovanje z izdelavo prehranskih napotkov in osnovnega jedilnika: 72€

Svetovanje individualno z obiskom v vašem kraju : 54€ + kilometrina (0,18€ na km)
Svetovanje z izdelavo prehranskih napotkov in osnovnega jedilnika z obiskom v vašem kraju: 72€ + kilometrina (0,18€ na km)

Vsaka dodatna ura svetovanja: 45€
Svetovanje ob nedeljah in praznikih: +50% cene

Plačila za dogovorjene termine z obiskom v vašem kraju sprejemamo izključno po predračunu.

Dogovor in rezervacija terminov na:

Tel.: +386 70 255 999

e-pošta: info@manukamed.si