BIO30™ Novozelandski Propolis (brez alkohola)

26,00 z DDV

Manuka Health BIO30™ Propolis so zbrale čebele iz rastlin v neokrnjenem okolju Nove Zelandije. BIO30™ novozelandski propolis, ki se uporablja v tem izdelku, ima zelo visoko stopnjo bioflavonoidov (vsaj 30 mg bioflavnoidov na 0,5ml (BIO30™ 30mg/0,5ml)).

Manuka Health BIO30™ novozelandski propolis je edini propolis testiran za bioaktivne flavonoide in caffeate, z zajamčenimi ravnmi v vsakem odmerku, da dostavi močno imunsko podporo in antioksidativno zaščito v telesu.

Zakaj BIO30™ propolis in kaj govorijo znansvtene raziskave si lahko preberete tudi na teh povezavah.

Ni na zalogi

Kategorija:

Propolis je naravna smola, ki jo najdemo v mladih brstih dreves. Čebele zberejo propolis, ga zmešamjo s svojimi encimi in čebeljim voskom, in ga uporabijo kot pečat za panj. To ustvari najbolj sterilno okolje znano v naravi in ščiti panj pred boleznimi.

Propolis je bogat z aminokislinami in drugimi elementi v sledovih. Ima visoko vsebnost vitaminov in najmanj 38 dragocenih bioflavonoidov, fenolne kisline in estre, vključno s kavno kislino fenetilamin estra ali “CAPE” (Caffeic acid phenethyl ester), ki je ključen pri blokiranju encima PAK – več o tem in o sami moči tega propolisa, si lahko ogledate na www.bio30.com.

Propolis se tradicionalno uporablja za podporo imunskemu sistemu. Te kapljice lahko zmešamo s pijačo ali vzamemo neposredno iz kapalke.

Manuka Health BIO30™ propolis so zbrale čebele iz rastlin v neokrnjenem okolju Nove Zelandije. BIO30™ novozelandski propolis, ki se uporablja v tem izdelku, ima zelo visoko stopnjo bioflavonoidov. Neodvisno certificiranje potrjuje, da vsebuje ta propolis vsaj 30 mg bioflavnoidov na 0,5ml (BIO30™ 30mg/0,5ml). Ta formulacija brez alkohola vsebuje 25% trdnih snovi propolisa v vodotopni osnovi.

Zakaj BIO30™ propolis in kaj govorijo znansvtene raziskave si lahko preberete tudi na teh povezavah.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “BIO30™ Novozelandski Propolis (brez alkohola)”