MGO™ 100+ Manuka med – 500g

49,00 z DDV

5.00 od 5

Manuka med z oznako MGO™ 100+ ima certifikat, da vsebuje vsaj 100 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Testirano in certificirano za garantirano kvaliteto.

2 na zalogi

Kategorija:

Premium novozelandski MGO™ 100+ Manuka med. Certificiran za naravno vsebnost metilglioksala (minimalno 100mg / kg) – ki je znanstveno dokazano ključna naravna spojina v manuka medu.

MGO™ 100+ Manuka med ima slasten bogat okus in gladko žametno teksturo.

Na voljo v 250g in 500g pakiranju.

Zagotovljena kakovost in poreklo – Preberite vse o naših akreditacijah kakovosti

SESTAVINE: 100% novozelandski MGO ™ 100+ Manuka med.

Ni primerno za dojenčke do 12 mesecev.

O MGO™ MANUKA MEDU:

Manuka Health MGO™ Manuka med je certifiran novozelandski med, ki mu lahko zaupate, preverite sami.

Vsemu našemu medu je zagotovljeno 100-odstotno novozelandsko poreklo – vsak lonček lahko sledite nazaj do čebeljarja.

Manuka med z oznako MGO™ 100+ , vsebuje vsaj 100 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Znanstveni dokazi so potrdili, da je metilglioksal (MGO) ključna sestavina, ki je naravno prisotna v manuka medu iz Nove Zelandije in v tako velikih količinah ni prisotna v nobeni drugi vrsti medu na svetu. Ravno zaradi tega je manuka med edinstven. Njegova učinkovitost in delovanje pa zaradi metilglioksala veliko večje – močnejše, kot pri katerikoli drugi vrsti medu, pri katerih učinkovitost temelji predvsem na vodikovemu peroksidu in tudi ta je prisoten v manuki.

Metilglioksal (MGO) se v večjih količinah nahaja le v nekaterih sortah manuka medu, količine pa se lahko zelo razlikujejo, zato je testiranje in certificiranje vsake serije pomembno za zagotovitev določene vsebnosti metilglioksala (MGO).

Vsaka serija MGO™ manuka medu podjetja Manuka Health LTD je testirana in certificirana, kar zagotavlja čistost, kakovost in MGO™ moč – tolikšno vsebnost metilglioksala (MGO), kot je označeno na etiketi.

MGO™ manuka med je trajnostno pridobivan iz čebelnjakov v neokrnjenih odmaknjenih območjih Nove Zelandije, s popolno sledljivostjo od čebelnjaka do police. V specializiranem objektu podjetja Manuka Health LTD je izpopolnjen, testiran in pakiran. Strokovna skrb na vsakem koraku procesa z najmanj možnimi motnjami, zagotavlja, da naš MGO ™ Manuka med ohranja svoje edinstvene naravne lastnosti, ima čudovit okus in gladko žametno teksturo, ki je postala priljubljena po vsem svetu.

http://www.manukahealth.co.nz/en-nz/our-story/quality-process/

1 ocena za MGO™ 100+ Manuka med – 500g


  1. 5 od 5

    :

    Sem medicinska sestra in se vsak dan srečujem z bolniki z različnimi okužbami. Redno, že od jeseni uživam Manuka med , ki me varuje pred okužbami. Tudi sedaj ko je na pohodu gripa in prehladna obolenja zaupam Manuka medu. Res dober preparat in priporočam ga vsakemu, ki želi najboljše za svoje zdravje.

Podaj svojo oceno

Lahko uporabljajo ljudje, ki imajo težave povezane s kožo(rane, opekline, akne, herpes, atopijski dermatitis, itd.) in lažje zdravstvene težave, ter tudi tisti, ki preventivno skrbijo za svoje zdravje. Uporaba: 1-6x na dan po eno čajno žličko(cca. 5g).