MGO™ 100+ Manuka med – 50g

9,00 z DDV

Manuka med podjetja Manuka Health LTD z oznako MGO™ 100+, vsebuje vsaj 100 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Testirano in certificirano za garantirano kvaliteto.

Ni na zalogi

Kategorija:

Manuka med z oznako MGO™ 100+ , vsebuje vsaj 100 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Znanstveni dokazi so potrdili, da je metilglioksal (MGO) ključna sestavina, ki je naravno prisotna v manuka medu iz Nove Zelandije in v tako velikih količinah ni prisotna v nobeni drugi vrsti medu na svetu. Ravno zaradi tega je manuka med edinstven. Njegova učinkovitost in delovanje pa zaradi metilglioksala veliko večje – močnejše, kot pri katerikoli drugi vrsti medu, pri katerih temelji predvsem na vodikovemu peroksidu in tudi ta je prisoten v manuki.

Metilglioksal (MGO) se v večjih količinah nahaja le v nekaterih sortah manuka medu, količine pa se lahko zelo razlikujejo, zato je testiranje in certificiranje vsake serije pomembno za zagotovitev določene vsebnosti metilglioksala (MGO).

Vsaka serija MGO™ manuka medu podjetja Manuka Health LTD je testirana in certificirana, kar zagotavlja kakovost in tolikšno vsebnost metilglioksala (MGO), kot je označeno na etiketi.

MGO™ manuka med je trajnostno pridobivan iz čebelnjakov v neokrnjenih odmaknjenih območjih Nove Zelandije, s popolno sledljivostjo od čebelnjaka do police.

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “MGO™ 100+ Manuka med – 50g”