MGO™ 250+ Manuka med – 250g

36,00 z DDV

5.00 od 5

Manuka med z oznako MGO™ 250+ ima certifikat, da vsebuje vsaj 250 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Testirano in certificirano za garantirano kvaliteto.

5 na zalogi

Kategorija:

Visok razred, premium novozelandski MGO™ 250+ Manuka med. Certificiran za naravno vsebnost metilglioksala (minimalno 250mg / kg) – ki je znanstveno dokazano ključna naravna spojina v manuka medu.

MGO™ 250+ Manuka med ima slasten bogat okus in gladko žametno teksturo.

Na voljo v 250g in 500g pakiranju.

Zagotovljena kakovost in poreklo – Preberite vse o naših akreditacijah kakovosti

SESTAVINE: 100% novozelandski MGO ™ 100+ Manuka med.

Ni primerno za dojenčke do 12 mesecev.

O MGO™ MANUKA MEDU:

Manuka Health MGO™ Manuka med je certifiran novozelandski med, ki mu lahko zaupate, preverite sami.

Vsemu našemu medu je zagotovljeno 100-odstotno novozelandsko poreklo – vsak lonček lahko sledite nazaj do čebeljarja.

Manuka med z oznako MGO™ 250+ , vsebuje vsaj 250 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Znanstveni dokazi so potrdili, da je metilglioksal (MGO) ključna sestavina, ki je naravno prisotna v manuka medu iz Nove Zelandije in v tako velikih količinah ni prisotna v nobeni drugi vrsti medu na svetu. Ravno zaradi tega je manuka med edinstven. Njegova učinkovitost in delovanje pa zaradi metilglioksala veliko večje – močnejše, kot pri katerikoli drugi vrsti medu, pri katerih učinkovitost temelji predvsem na vodikovemu peroksidu in tudi ta je prisoten v manuki.

Metilglioksal (MGO) se v večjih količinah nahaja le v nekaterih sortah manuka medu, količine pa se lahko zelo razlikujejo, zato je testiranje in certificiranje vsake serije pomembno za zagotovitev določene vsebnosti metilglioksala (MGO).

Vsaka serija MGO™ manuka medu podjetja Manuka Health LTD je testirana in certificirana, kar zagotavlja čistost, kakovost in MGO™ moč – tolikšno vsebnost metilglioksala (MGO), kot je označeno na etiketi.

MGO™ manuka med je trajnostno pridobivan iz čebelnjakov v neokrnjenih odmaknjenih območjih Nove Zelandije, s popolno sledljivostjo od čebelnjaka do police. V specializiranem objektu podjetja Manuka Health LTD je izpopolnjen, testiran in pakiran. Strokovna skrb na vsakem koraku procesa z najmanj možnimi motnjami, zagotavlja, da naš MGO ™ Manuka med ohranja svoje edinstvene naravne lastnosti, ima čudovit okus in gladko žametno teksturo, ki je postala priljubljena po vsem svetu.

http://www.manukahealth.co.nz/en-nz/our-story/quality-process/

1 ocena za MGO™ 250+ Manuka med – 250g


  1. 5 od 5

    :

    Odličen izdelek za zdravljenje vnetega grla. V parih dnevih je pozdravil hudo obliko virusne angine.

Podaj svojo oceno

Lahko uporabljajo ljudje, ki imajo težave v ustni votlini, v nosu (nosni votlini) in težave vse do želodca, tudi težave z zgago ter ljudje, ki imajo težja kožna obolenja. Uporaba: 1-6x na dan po eno čajno žličko pol ure pred obrokom.