MGO™ 550+ Manuka med – 500g

155,00 z DDV

Ultra visoki razred, premium novozelandski MGO™ 550+ Manuka med. Certificiran za naravno vsebnost metilglioksala (minimalno 550mg / kg) –  ki je znanstveno dokazano ključna naravna spojina v manuka medu, za njegove protibakterijske in druge pozitivne lastnosti.

4 na zalogi

Kategorija:
Ultra visoki razred, premium novozelandski MGO™ 550+ Manuka med. Certificiran za naravno vsebnost metilglioksala (minimalno 550mg / kg) –  ki je znanstveno dokazano ključna naravna spojina v manuka medu.

MGO™ 550+ Manuka med ima slasten bogat okus in gladko žametno teksturo.
Na voljo v 250g in 500g pakiranju.

Zagotovljena kakovost in poreklo – Preberite vse o naših akreditacijah kakovosti
SESTAVINE: 100% novozelandski MGO ™ 550+ Manuka med.Ni primerno za dojenčke do 12 mesecev.O MGO™ MANUKA MEDU:

Manuka Health MGO™ Manuka med je certifiran novozelandski med, ki mu lahko zaupate.

Vsemu našemu medu je zagotovljeno 100-odstotno novozelandsko poreklo – vsak lonček lahko sledite nazaj do čebeljarja.

Manuka med z oznako MGO™ 550+ , vsebuje vsaj 550 mg metilglioksala (MGO) na kg izdelka.

Znanstveni dokazi so potrdili, da je metilglioksal (MGO) ključna sestavina, ki je naravno prisotna v manuka medu iz Nove Zelandije in v tako velikih količinah ni prisotna v nobeni drugi vrsti medu na svetu. Ravno zaradi tega je manuka med edinstven. Njegova učinkovitost in delovanje pa zaradi metilglioksala veliko večje – močnejše, kot pri katerikoli drugi vrsti medu, pri katerih učinkovitost temelji predvsem na vodikovemu peroksidu in tudi ta je prisoten v manuki.

Metilglioksal (MGO) se v večjih količinah nahaja le v nekaterih sortah manuka medu, količine pa se lahko zelo razlikujejo, zato je testiranje in certificiranje vsake serije pomembno za zagotovitev določene vsebnosti metilglioksala (MGO).

Vsaka serija MGO™ manuka medu podjetja Manuka Health LTD je testirana in certificirana, kar zagotavlja čistost, kakovost in MGO™ moč – tolikšno vsebnost metilglioksala (MGO), kot je označeno na etiketi.

MGO™ manuka med je trajnostno pridobivan iz čebelnjakov v neokrnjenih odmaknjenih območjih Nove Zelandije, s popolno sledljivostjo od čebelnjaka do police. V specializiranem objektu podjetja Manuka Health LTD je izpopolnjen, testiran in pakiran. Strokovna skrb na vsakem koraku procesa z najmanj možnimi motnjami, zagotavlja, da naš MGO ™ Manuka med ohranja svoje edinstvene naravne lastnosti, ima čudovit okus in gladko žametno teksturo, ki je postala priljubljena po vsem svetu.

http://www.manukahealth.co.nz/en-nz/our-story/quality-process/

 

Ocene


Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodite prvi, ki boste ocenili “MGO™ 550+ Manuka med – 500g”

Še učinkovitejši kot manuka med MGO™ 400+. Izjemna moč za tiste, ki želijo največ. Primeren za vse onkološke bolnike, za podporo imunskemu sistemu, vse hujše težave povezane z želodcem, črevesjem in hujšimi bakterijami (tudi s tistimi, ki so odporne na antibiotike), virusi in glivicam. Prav tako pomaga vzpostaviti ravnovesje v črevesju (posebej pomembno pri ljudeh, ki zaužijejo velike količine antibiotikov in drugih zdravil). Uporaba: 1-6x na dan po eno čajno žličko(cca 5g) pol ure pred obrokom.